Skip to main content

joyetech-ego-aio-kit

Joyetech eGo AIO Kit

Detta kan vara ett av världens mest sålda vape startkit någonsin och trots att det nu har många år på nacken så finns det fortfarande i de flesta vape butiken och står sig än idag. Joyetech eGo AIO levereras i en elegant förpackning med en kort beskrivning av AIO och en tillbehörslista på baksidan.

Joyetech eGo AIO – Smidig och stilren
Det som imponerar mest med AIO är dess design och smidiga storlek. Den är lätt och mäter endast 118,5 mm i längd och 19 mm i diameter. Den är något större än den klassiska eGo-pennan som de flesta av oss började med, men samtidigt mer behändig än den något robustare eGo ONE.

Joyetechs eGo AIO är otroligt användarvänlig. Trots sin lilla storlek och enkla design har den flera trevliga funktioner. Den justerar automatiskt effekten på coilen för att framhäva den bästa smaken i din e-juice. En smart rundad form på den toppfyllda tanken gör den mycket enkel att fylla, utan onödigt spill. Tanken är inbyggd, vilket eliminerar läckage, och rymmer 2 ml e-juice. Det medföljande munstycket har en spiralform inuti, vilket förhindrar så kallad “spit-back” av e-juicen. Det barnsäkra tanklockssystemet har två funktioner. Genom att trycka ner locket och vrida tar du bort barnspärren och kan enkelt fylla din tank. Den andra funktionen låter dig reglera luftmotståndet genom att vrida ringen så att markeringarna möts.

joyetech-ego-aio-kit

Joyetech eGo AIO – Barnsäker
En av kritikerna mot e-cigaretter har varit bristen på barnsäkerhet när det gäller tankarna. Det behöver du dock inte oroa dig för med AIO! För att öppna tanken måste du nämligen trycka tanklocket nedåt och vrida det, ungefär som det fungerar på e-juiceflaskor. Sammantaget är Joyetech eGo AIO en enkel men pålitlig allt-i-ett e-cigarett med många smarta detaljer. Dessutom finns det en LED-lampa i tanken som går att justera i 7 olika färger för den som önskar.

– Barnsäkert tanklock
– Inbyggd läckagesäker tank
– Kan användas samtidigt som den laddas

joyetech-ego-aio-kit

Finns i färgerna: svart, grå/svart, röd/svart, vit/svart och silver

Joyetech eGo AIO
Vikt: 70,2 g
Storlek: 118,5 mm x 19 mm
Tank: rymmer 2 ml e-juice
Batterikapacitet: 1500mAh
Laddning: Micro-USB
Tillverkare: Joyetech

Ny version – eGo AIO V2

Joyetech har nu även laserat en ny och uppdaterad version av denna klassiker, eGo Aio V2. Den är även bakåtkompatibel med de gamla coilsen SS316L 0.6ohm men har samtidigt lanserat en helt nya coil med mesh.

Här kan du köpa eGo Aio hos iSmokeKing.

Leave a Reply